Wat?

Dit seizoen kan je terug elke maand terecht op C-mine voor een nieuwe show met verse namen. Van comedy en hiphop tot jazz en spoken word.

Huisband Lucid Lucia Collective brengt elke editie een feest van jazz, funk en groove.

Erhan Demirci is jullie host van de avond.

Line-up :

ANNE NEUTEBOOM (NL) studeerde in 2013 af aan de Koningstheateracademie voor cabaret en kleinkunst in Den Bosch. Won in 2014 de juryprijs van het Griffioen Zuidplein Cabaretfestival in Amstelveen. En in 2015 de jury- en publieksprijs van Cabaretfestival Cameretten in Rotterdam. “Neuteboom maakt cabaret met een rijk palet aan emoties … overtuigend, grappig, kritisch en ontroerend” - NRC ****

MANOU GALLO (BE) is dé frontvrouw van de Afro-Europese muziek. In haar handen transformeert de basgitaar in een percussie instrument, een stijl die haar international allure gaf. Haar unieke talent als zangeres, bassiste én percussioniste bracht haar naar de legendarische band Zap Mama, en zo naar België. Voor haar nieuwste album ‘Afro Groove Queen’ werkte ze samen met onder andere Bootsy Collins, Manu Dibango en Chuck D.

ABDELKARIM EL BAZ (NL) studeerde af van de Mimeopleiding aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten in 2012 en van de Toneelacademie Maastricht in 2016. Hij speelde onder andere bij MAAS TD, het Amsterdams Andalusisch Orkest, de Toneelmakerij en toneelgroep Oostpool. Naast zijn werk op het podium speelde Abdelkarim in de film Afdwalen en was hij regelmatig op televisie te zien in Van hier tot Tokio voor de VPRO. In zijn eerste solovoorstelling, Al Maktoub (het lot) eert hij de liefde voor zijn moeder en bevecht hij de onomkeerbaarheid van het lot.

ROBERT WHITE (VK) is de enige homoseksuele, autistische, muzikale comedian in het Britse comedycircuit. Zijn onverwachte grappen, improvisatorische liedjes, nauwelijks geloofwaardige verhalen en interactieve muziek onderscheiden hem van andere comedians. Na het behalen van de tweede plaats in Britain's Got Talent in 2018 is hij een veelgevraagde artiest geworden die regelmatig optreedt, zowel nationaal als internationaal.

“Just one of the funniest performers I’ve ever seen, I’ve never laughed like that!” – David Walliams

 

Helaas, je hebt de cookies voor het tonen van externe inhoud niet aanvaard. Wil je toch weten wat hier te zien is? Pas dan je voorkeuren aan in onze cookieverklaring.

 

Hoe laat & waar?

20u15

Kleine zaal - C-mine Energiegebouw

C-mine 10 bus 1, 3600 Genk

 

Tickets

- 26 jaar = 7 euro

+ 26 jaar = 12 euro

Tickets koop je hier

 

Meer info

C-mine/event